Lid worden

Deelname aan POMMAK is GRATIS. Deelnemers kunnen ten alle tijde de transactielijst raadplegen. Als tegenprestatie brengen zij hun eigen transactie in van zodra zij een verkoop of aankoop afsluiten. Voor afnemers slaat het engagement enkel op transacties rechtstreeks met Belgische telers. Het is niet de bedoeling dat afnemers transacties met andere afnemers of met buitenlandse telers inbrengen.

Telers

Telers worden gevraagd op te geven hoeveel vrije aardappelen ze nog moeten verkopen in het lopende seizoen. Verwacht wordt dat u de bijhorende transacties inbrengt van zodra de verkoop afgesloten wordt. Reeds veel telers zijn overtuigd van de meerwaarde van POMMAK. Mede doordat telers informatie verstrekken aan elkaar verbeteren zij hun verkoopresultaat. Deze bijkomende onafhankelijke marktinformatie zorgt ervoor dat u nog beter bent geïnformeerd, wat leidt tot een sterkere onderhandelingspositie en uiteindelijk tot een optimaal resultaat. U bent immers altijd op de hoogte van de allerlaatste gedane zaken. De inspanning om uw eigen gegevens in POMMAK in te voeren verdient zich hierdoor dubbel en dwars terug.
De voornaamste inspanning die het lidmaatschap vereist is het onmiddellijk inbrengen van uw verkoopsgegevens van zodra een verkoop afgesloten werd. Het lidmaatschap loopt tot opzegging door een van beide partijen.

Naar inschrijfformulier teler

 

 

Afnemers

 

 

Afnemers engageren zich om al hun transacties rechtstreeks met Belgische telers dezelfde dag nog in te brengen in de web applicatie. Onmiddelijk na ingave van een aankoop verstuurt POMMAK automatisch een SMS of email naar de verkoper met de vraag om de transactiegegevens te bevestigen. Er wordt ook een boekhoudkundige controle voorzien.

Naar inschrijfformulier afnemer

Copyright Pommak | Algemene voorwaarden